Blog

Folyamatosan képezzük magunkat, hogy naprakészen segíthessük ügyfeleinket ötletekkel, inspirációval és a legújabb technológiák bemutatásával. Ezt a tudást szeretnénk megosztani is: blogunkban a webfejlesztés aktuális kérdéseibe tekinthet be, legyen szakmabeli vagy a web által nyújtott lehetőségek iránt érdeklődő felhasználó.

Top 5: A legjobb Wordpress Affiliate Pluginek

2023-05-05
Az affiliate marketing népszerű módja a bloggerek és a webhelytulajdonosok számára az online jelenlétük pénzzé tételének.

Hatékony módszerek Woocommerce áruházad felgyorsítására

2023-04-24
A WooCommerce az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi platform a WordPress-felhasználók körében, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára egy online áruház egyszerű létrehozását és kezelését.

Hogyan lehet ingyenesen lefordítani egy WordPress weboldalt?

2022-08-01
Lehet, hogy nem tudsz róla, de a weboldalad nyelvesítése akár 40%-kal növelheti az értékesítésed! Tanuld meg, hogyan!
M. Novák Kornél
M. Novák Kornél
Ügyvezető

A WooCommerce jobb, mint a Shopify?

2022-07-08
Érdekel, hogyan teljesít a WooCommerce a Shopify webáruházakkal szemben? Tekintsd meg cikkünket, hogy jobban megérthesd mindkét platform működését, és összehasonlíthasd az előnyöket, hátrányokat.
M. Novák Kornél
M. Novák Kornél
Ügyvezető

Wordpress - hogyan lehet biztonságossá tenni?

2022-04-27
Világos, hogy a Wordpress jelenleg megkerülhetetlen tényezője a webes világnak. Népszerűségéből adódóan azonban - mint minden népszerű szoftver esetében - sokan keresik benne a sebezhetőségeket, jó szándékkal és rosszindulatból egyaránt.
Kocsis József
Kocsis József
Full-stack fejlesztő

Hogyan kell telepíteni a WordPress-t?

2021-09-10
2021-ben a weboldalak több, mint harmada WordPress-t használ. De hogyan kell telepíteni? Ezt fogjuk lépésről lépésre bemutatni.
Horváth János
Horváth János
Full-stack fejlesztő

WP-CLI, avagy WordPress a parancssorból

2021-03-05
A WordPress adminisztrációs felülete nagyon hasznos és szépen felépített, de előfordul, hogy egy fejlesztő nem akar megválni a parancssortól. Most a WP-CLI-nek hála nem is kell!
Horváth János
Horváth János
Full-stack fejlesztő

WordPress oldal költöztetése, de hogyan?

2021-02-19
Szinte minden weboldal tulajdonos szembesült már azzal a helyzettel, hogy az oldalát költöztetnie kell. Egy WordPress oldalt két módon lehet költöztetni. Ezeket fogjuk bemutatni.