Szoftverfejlesztés B2B

Célunk, hogy olyan cégek számára nyújtsunk segítséget, ahol a fejlesztések nehézkesen haladnak a munkaerőhiány miatt. Számunkra a technológia nem csupán egy informatikai eszköz, hanem inspiráció. Célja, hogy segítségével ügyfeleink az üzletszerzés új eszközeit fedezhessék fel és kihasználhassák a döntések és választások teljes potenciálját.

Szolgáltatásaink

Webalapú fejlesztés

Sokéves PHP fejlesztői tapasztalat, a Laravel keretrendszer alapos ismerete (a 4.2 verzió óta), és a legmodernebb fejlesztői metódusok alkalmazása a garancia a minőségre.

Rendszertervező tanácsadás

Akkor is tudunk segíteni, ha kizárólag rendszerének megtervezésére, a fejlesztés felügyeletére, illetve dokumentálására van szüksége.

Tartalomkezelő rendszerek

Nem számít, hogy Wordpress modulok testreszabásáról, integrációjáról, vagy egyéni tartalomkezelő tervezéséről és fejlesztéséről van szó, nálunk jó kezekben van.

Egyedi webalapú rendszerek fejlesztése

Kész specifikáció alapján és az üzleti célok figyelembevételével, a legmodernebb és kipróbált technológiákkal készítünk egyedi webes alkalmazásokat.

Öröklött rendszerek támogatása

Az öröklött rendszerek karbantartása is lehet fájdalommentes. Mi biztosítjuk régi PHP alapú rendszereinek működését, amíg Ön felkészül a migrációra.

Öröklött rendszerek migrációja

Segítünk öröklött rendszerének újratervezésében és lefejlesztésében, és biztosítjuk, hogy a legújabb technológiákkal versenyben tudjon maradni.

Egy pár szó rólunk

A Webcapital 2016 februárjában jött létre azzal a céllal, hogy olyan cégek számára nyújtson segítséget, ahol a fejlesztések nehézkesen haladnak a munkaerőhiány miatt.

Számunkra a technológia nem csupán egy informatikai eszköz, hanem inspiráció. Célja, hogy segítségével ügyfeleink az üzletszerzés új eszközeit fedezhessék fel és kihasználhassák a döntések és választások teljes potenciálját.

  • Transzparencia

  • Időmenedzsment

  • Stratégiai partnerségek

Ügyfeleink a világ körül

  • Webalapú fejlesztés

  • Tartalomkezelő rendszerek

  • Egyedi webalapú rendszerek fejlesztése

  • Egyedi vállalatirányítási rendszerek fejlesztése

  • Egyedi webshop

map
Málta, EU
Magyarország, EU
Texas, USA
Németország, EU
Ausztrália, AUS

Legutóbbi blogposztok

2021-es webdesign trendek

Az elmúlt két év hagyományát folytatva idén is bemutatjuk a legfrissebb előrejelzéseket a webdesign területén, ezúttal a webflow.com és a 99designs.com cikkeit használ...

A villámgyors oldalbetöltés 5 aranyszabálya

A lassú oldalbetöltés miatt nemcsak felhasználókat veszthetsz, de nehezíti a keresőoptimalizálást is. Bemutatunk 5 módszert, amivel ez elkerülhető....

PHP 8 újdonságok röviden

Megjelent a PHP 8.0, és természetesen rengeteg újdonságot hozott magával. Röviden bemutatjuk a legfontosabb változtatásokat....