Egy pár szó rólunk

A Webcapital 2016 februárjában jött létre azzal a céllal, hogy olyan cégek számára nyújtson segítséget, ahol a fejlesztések nehézkesen haladnak a munkaerőhiány miatt.

Számunkra a technológia nem csupán egy informatikai eszköz, hanem inspiráció. Célja, hogy segítségével ügyfeleink az üzletszerzés új eszközeit fedezhessék fel és kihasználhassák a döntések és választások teljes potenciálját.

  • Transzparencia

  • Számunkra kiemelten fontos a folyamatos kommunikáció, és ügyfeleink számára a projekt online nyomonkövetésének biztosítása.

  • Időmenedzsment

  • A sokéves fejlesztői tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy nem futunk felesleges köröket a projektjeink során.

  • Stratégiai partnerségek

  • Hosszútávú kapcsolatokra építünk. Így hatékonyabbak vagyunk és kedvezőbb feltételeket érünk el mindkét fél számára.

Így dolgozunk

Munkánk során kész technológiákkal dolgozunk, amelyek már bizonyítottak éles működési környezetben, a lehető legbiztonságosabb és legstabilabb környezetet nyújtva ezzel ügyfeleinknek. Egyedi esetekben harmadik féltől származó csomagokkal is dolgozunk, a csomag kódbázisának, és felhasználási statisztikáinak szigorú vizsgálatát követően.

Alkalmazásaink fejlesztése során folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy a megjelenés minden méretű kijelzőn tökéletes élményt nyújtson, és érintőképernyőn is tökéletesen használhatóak legyenek (responsive design). Igény esetén külön mobil-felületet is készítünk.

A fejlesztési munkánk alapja a teszt alapú fejlesztés (test driven development, TDD), amely nagyfokú stabilitást ad a készülő alkalmazásnak már a kezdetektől. A fejlesztési folyamat szervezése során az agilis fejlesztés (agile development) módszerével, scrum metodológiával tervezünk és végezzük a fejlesztést.

Csapatunk

M. Novák Kornél

M. Novák Kornél

Ügyvezető

Tóth Attila

Tóth Attila

Full-Stack fejlesztő

Kocsis József

Kocsis József

Full-Stack fejlesztő

Király Bence

Király Bence

Full-Stack fejlesztő