Fő profilunk az egyedi web- és tartalomalapú rendszerek tervezése,
fejlesztése, karbantartása.

Projektjeink során kiemelt cél, hogy a vállalkozások az új technológiákat és eszközöket kreatív és hatékony módon használhassák, megtalálják a számukra leginkább testhezálló egyedi megoldásokat.

Szemléletmódunk

Hiszünk a hosszú távú kapcsolatok erejében

Ezért az ügyfelekkel való együttműködés során a tervezéstől a projekt lezárásáig az a célunk, hogy a megrendelő személyes tanácsadói legyünk, segítsünk a vállalatnak előre tervezni a jövő webes kihívásaira adott válaszait. Azon dolgozunk, hogy egy hosszú távú, prevencióra és komplex üzleti tanácsadásra épülő együttműködéssel hatékonyabbá és eredményesebbé tegyük ügyfeleink munkáját és üzletét, az adott cég sajátosságaira szabva.

Számunkra a technológia nem csupán egy informatikai eszköz, hanem inspiráció, amellyel ügyfeleinket is arra szeretnénk ösztönözni, hogy a hatékonyabb működés és a növekedés új eszközeit ismerjék meg, valamint alkalmazzák a mindennapokban.

Hogyan dolgozunk?

Biztonságos és stabil környezetet biztosító technológiák

Biztonságos és stabil környezetet biztosító technológiák

Munkánk során olyan technológiákkal dolgozunk, amelyek már bizonyítottak működés közben, és általánosan elismertek a szakmában, ezzel a lehető legbiztonságosabb és legstabilabb környezetet nyújtva ügyfeleinknek. Megrendelőinknek személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek a robosztus programcsaládokhoz képest gyorsabb munkát és egyszerűbb további fejlesztéseket tesznek lehetővé. Amennyiben egy projekt igényli, a csomag kódbázisának és felhasználási statisztikáinak szigorú vizsgálatát követően harmadik féltől származó is szoftvereket és alkalmazásokat is beépítünk. Ügyfeleinket segítjük már meglévő saját vagy harmadik fél által fejlesztett rendszereik továbbfejlesztésével.
Biztonságos és stabil környezetet biztosító technológiák

Teszt alapú fejlesztés

A fejlesztési munkáink során minden lehetséges esetben a teszt alapú fejlesztést (test driven development, TDD) részesítjük előnyben, amely már a kezdetektől nagyfokú stabilitást ad a készülő terméknek. A fejlesztési folyamat szervezése során az agilis fejlesztés módszerével, valamint a scrum metodológia személyre szabott, legjobb megoldásainak beépítésével tervezünk, valamint végezzük a fejlesztést, különös figyelmet fordítva a projektmenedzsmentre és a dokumentációra.
Biztonságos és stabil környezetet biztosító technológiák

Tökéletes felhasználói élmény

Valamennyi projektünk során folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy az elkészült termék (honlap, landing page, alkalmazás vagy webshop) megjelenése minden méretű és típusú kijelzőn tökéletes felhasználói élményt nyújtson, és érintőképernyőn is tökéletesen használhatóak legyen (responsive design). Igény esetén külön mobil-felületet is készítünk.
Biztonságos és stabil környezetet biztosító technológiák

Egyedi igényekre szabható csomagajánlatok

Kisvállalati és egyéni vállalkozó ügyfeleink online megjelenését rugalmas, egyedi igényekre szabható csomagajánlatokkal segítjük, amelyek a cégek és iparágak elvárásainak megfelelően könnyen alakíthatóak, és leveszik a terhet nagy IT háttérrel nem rendelkező vállalkozások vezetőinek válláról.

Rólunk mondták