Szolgáltatásaink

Webalapú fejlesztés

Sokéves PHP fejlesztői tapasztalat, a Laravel keretrendszer alapos ismerete (a 4.2 verzió óta), és a legmodernebb fejlesztői metódusok alkalmazása a garancia a minőségre.

Rendszertervező tanácsadás

Akkor is tudunk segíteni, ha kizárólag rendszerének megtervezésére, a fejlesztés felügyeletére, illetve dokumentálására van szüksége.

API tervezés és fejlesztés

Legyen szó akár egy meglévő applikációhoz fejlesztendő interface-ről, vagy egy új mobil applikációról, mi segítünk a megfelelő kommunikációs végpontok kialakításában.

Közösségi média integráció

Tartalmak, képek, megjegyzések integrálása meglévő weblapokba, bejelentkezés közösségi média azonosítóval, harmadik féltől származó API-ok integrálása.

Tartalomkezelő rendszerek

Nem számít, hogy Wordpress modulok testreszabásáról, integrációjáról, vagy egyéni tartalomkezelő tervezéséről és fejlesztéséről van szó, nálunk jó kezekben van.

Egyedi webalapú rendszerek fejlesztése

Kész specifikáció alapján és az üzleti célok figyelembevételével, a legmodernebb és kipróbált technológiákkal készítünk egyedi webes alkalmazásokat.

Öröklött rendszerek támogatása

Az öröklött rendszerek karbantartása is lehet fájdalommentes. Mi biztosítjuk régi PHP alapú rendszereinek működését, amíg Ön felkészül a migrációra.

Öröklött rendszerek migrációja

Segítünk öröklött rendszerének újratervezésében és lefejlesztésében, és biztosítjuk, hogy a legújabb technológiákkal versenyben tudjon maradni.

Egyedi webshop

Ha elege van az előre gyártott, nehezen testreszabható webshopokból, mi készítünk Önnek egy sajátot, teljesen az igényeire szabva.

Digitális aláírás

A digitális aláírások megfelelnek a jogi követelményeknek. Digitálisan aláírni egy dokumentumot olyan egyszerű, mint megnyomni egy gombot. Keressen fel minket és megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek.

Ügyfeleink a világ körül

  • Webalapú fejlesztés

  • Tartalomkezelő rendszerek

  • Egyedi webalapú rendszerek fejlesztése

  • Egyedi vállalatirányítási rendszerek fejlesztése

  • Egyedi webshop

map
Málta, EU
Magyarország, EU
Texas, USA
Németország, EU
Ausztrália, AUS