A Webcapital Kft. modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

2024/02/01

A Webcapital Kft-nél a Széchenyi Terv Plusz program keretén belül infrastrukturális és ingatlan beruházás, hőszivattyús rendszer telepítése, eszközbeszerzés, képzés, szakmai tanácsadás és információs technológia-fejlesztés valósult meg. A fejlesztés európai uniós támogatásból és hazai központi költségvetési előirányzatból történt 68,94 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatás formájában.

A fejlesztés célja a Webcapital Kft modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodásának elősegítése volt. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

A 68 941 180 Forint európai uniós támogatás segítségével a vállalkozás 7621 Pécs, Rákóczi út 17. című megvalósítási helyén került sor a fejlesztésre. A pályázat keretében az alábbi tevékenységek valósultak meg:

A projekt befejezése: 2024. január 31.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03110

További információ kérhető:

Mergulhao-Novák Kornél, ügyvezető

kornel.novak@webcapital.hu

Webcapital Kft foglalkoztatásbővítő projektje

A projekt célja, hogy a jelenleg végzett adminisztratív tevékenységi feladatokat az új kollégák lássák el, így teljes egészében a programozási feladatokkal foglalkozhassanak a már meglévő fejlesztő informatikai munkatársak. Az alábbi munkakörökben foglalkoztatjuk új munkatársainkat:

A dolgozók modern irodai környezetben végezhetik feladataikat. Számukra internettel, vállalatirányítási rendszerrel kialakított irodahelység áll rendelkezésre, ahova minden szükséges technológiai eszköz beszerzésre kerül az induló beruházás keretein belül. Az adminisztráció, a marketing a bővítésekkel együtt kerül kialakításra.

A projekt keretén belül beszerzésre kerül laptop, személyi számítógép, mobiltelefon, illetve különböző szoftverek (MS Office, CRM).

Az új munkavállalók izgalmas és sokrétű feladatot tudhatnak magáénak. Mindhárom területen kiváló tapasztalatokat tudnak szerezni egy dinamikusan növekvő hazai KKV piaci növekedésében, szervezeti fejlődésében, amely gyakorlati tapasztalattal párosul. Beleláthatnak a cég profiljához kapcsolódó valamennyi klasszikus tevékenységből származó pénzügyi feladatba, megtanulják a projektszemléletet.

Széchenyi Logo