Webcapital Kft foglalkoztatásbővítő projektje

A projekt célja, hogy a jelenleg végzett adminisztratív tevékenységi feladatokat az új kollégák lássák el, így teljes egészében a programozási feladatokkal foglalkozhassanak a már meglévő fejlesztő informatikai munkatársak. Az alábbi munkakörökben foglalkoztatjuk új munkatársainkat:

A dolgozók modern irodai környezetben végezhetik feladataikat. Számukra internettel, vállalatirányítási rendszerrel kialakított irodahelység áll rendelkezésre, ahova minden szükséges technológiai eszköz beszerzésre kerül az induló beruházás keretein belül. Az adminisztráció, a marketing a bővítésekkel együtt kerül kialakításra.

A projekt keretén belül beszerzésre kerül laptop, személyi számítógép, mobiltelefon, illetve különböző szoftverek (MS Office, CRM).

Az új munkavállalók izgalmas és sokrétű feladatot tudhatnak magáénak. Mindhárom területen kiváló tapasztalatokat tudnak szerezni egy dinamikusan növekvő hazai KKV piaci növekedésében, szervezeti fejlődésében, amely gyakorlati tapasztalattal párosul. Beleláthatnak a cég profiljához kapcsolódó valamennyi klasszikus tevékenységből származó pénzügyi feladatba, megtanulják a projektszemléletet.