Blog

Folyamatosan képezzük magunkat, hogy naprakészen segíthessük ügyfeleinket ötletekkel, inspirációval és a legújabb technológiák bemutatásával. Ezt a tudást szeretnénk megosztani is: blogunkban a webfejlesztés aktuális kérdéseibe tekinthet be, legyen szakmaibeli vagy a web által nyújtott lehetőségek iránt érdeklődő felhasználó.

Webes szakkifejezések, alapfogalmak

2021-04-01
Egy webfejlesztő számára elengedhetetlen, hogy ismerje a weben előforduló mindennapos szakkifejezéseket, alapfogalmakat. Ezeket fogjuk röviden összefoglalni.

Mobilbarát oldal: Hogyan készítsd el és teszteld le?

2021-03-19
A mobilbarát honlapok hibátlanul működnek minden eszközön. De mi történik, ha ez nem teljesül, és mit lehet tenni ellene? Útmutató!
Papp Gábor
Papp Gábor
SEO szakértő, The Pitch

Lejárt a Laravel 7 támogatása

2021-03-08
2021 március 3-án hivatalosan is lejárt a Laravel 7 támogatása. Hogy mit jelent ez? A posztból kiderül.
Király Bence
Király Bence
Full-stack fejlesztő

WP-CLI, avagy WordPress a parancssorból

2021-03-05
A WordPress adminisztrációs felülete nagyon hasznos és szépen felépített, de előfordul, hogy egy fejlesztő nem akar megválni a parancssortól. Most a WP-CLI-nek hála nem is kell!
Horváth János
Horváth János
Full-stack fejlesztő

WordPress oldal költöztetése, de hogyan?

2021-02-19
Szinte minden weboldal tulajdonos szembesült már azzal a helyzettel, hogy az oldalát költöztetnie kell. Egy WordPress oldalt két módon lehet költöztetni. Ezeket fogjuk bemutatni.

Változás történt a Laravel verziók kiadásában

2021-02-05
A Laravel hivatalos blogján tették közzé Taylor Otwell közelményét, mely szerint...
Kocsis József
Kocsis József
Full-stack fejlesztő

2021-es webdesign trendek

2021-01-22
Az elmúlt két év hagyományát folytatva idén is bemutatjuk a legfrissebb előrejelzéseket a webdesign területén, ezúttal a webflow.com és a 99designs.com cikkeit használva alapként.
M. Novák Kornél
M. Novák Kornél
Ügyvezető

A villámgyors oldalbetöltés 5 aranyszabálya

2020-12-11
A lassú oldalbetöltés miatt nemcsak felhasználókat veszthetsz, de nehezíti a keresőoptimalizálást is. Bemutatunk 5 módszert, amivel ez elkerülhető.
Király Bence
Király Bence
Full-stack fejlesztő

PHP 8 újdonságok röviden

2020-11-27
Megjelent a PHP 8.0, és természetesen rengeteg újdonságot hozott magával. Röviden bemutatjuk a legfontosabb változtatásokat.
Király Bence
Király Bence
Full-stack fejlesztő

Többnyelvű weboldal, de hogyan?

2020-11-17
2020-ban (lassan 2021-ben), szinte már elképzelhetetlen, hogy egy weboldalt ne úgy fejlesszünk le, hogy többnyelvű legyen. Az információ ilyen mértékű terjedéséhez, elengedhetetlen, hogy több nyelven szolgáltassunk információt.
Tóth Attila
Tóth Attila
Full-stack fejlesztő