Hogyan kezdjek hozzá? Így néz ki a weboldal létrehozásának folyamata
Címkék
Megosztás

Hogyan kezdjek hozzá? Így néz ki a weboldal létrehozásának folyamata

Webcapital

Konzultáció

A fejlesztés minden esetben beszélgetésekkel, egyeztetéssel indul, amelyből létrejön egy specifikáció, hogy minden bevont fél számára világos legyen mit kell csinálni és mit fog az ügyfél megkapni végtermékként.

 

Koncepció és anyagok elkészítése

Az összes szükséges anyag (szöveges tartalom, oldal struktúrája, design koncepció, logók és képek) elkészítése a fejlesztés indulásának feltétele. Ebben a fázisban érdemes a webdizájner és SEO szakember bevonása.

 

Fejlesztés

Az oldal motorjának (backend), és a felhasználó által látható felületének (frontend) fejlesztése. Amint láthatók a fejlesztés elemei, mi általában megmutatjuk az ügyféleinknek, hogy már időközben tudjanak gondolkodni az esetleg szükséges módosításokról.

 

Tesztelés

A teljes átadásig folyamatosan tesztelünk házon belül és a demo oldalon általában az ügyfél is nyomon tudja követni a folyamatot.

 

Az átadás

Az elkészült weboldal átadása.

 

Támogatás

Az átadás után sem engedjük el ügyfeleink kezét, igény szerint elindulhat egy hosszútávú együttműködés a weblap támogatása (support) és üzemeltetés mentén. Ez az oldal folyamatos naprakészen tartását, hibátlan működését garantálja, ami elengedhetetlen lehet például egy nagyforgalmú webáruház esetében.

 

Kérdései vannak? Szeretne honlapot, de nem tudja hol induljon el? A Webcapital gyakorlott csapata örömmel válaszol minden felmerülő kérdésre! Keressen fel minket, a Wordpress sablonos fejlesztéstől a teljesen egyedi megoldásokig, minden kihívásra készen állunk!