Napjainkban az online vásárlás kezd elfogadottá válni, mert igaz, hogy "csak" 1,5 millió ember rendelt már terméket / szolgáltatást az interneten a 3 millió lélekszámú felnőtt lakosság körében, azonban cáfolhatatlan tény, hogy ez az arány dinamikusan növekszik. Ehhez társul még továbbá az is, hogy az internet elérések száma is egyre nő. ... és ez csak a hazai oldal, egy többnyelvű webáruháznál a környező országokban élők is potenciális ügyfelek!

Mit jelent ez pontosan?

Lehetőséget! Lehetőséget cégednek, hogy az e-kereskedelem dinamikus térnyeréséből Te is profitálhass!

"Az idő pénz", tartja a mondás, mely napjainkban egyre inkább igaznak bizonyul. Amellett, hogy egy webáruház tökéletesen alkalmas új termékek, szolgáltatások, promóciók, akciók közlésére, alkalmas arra is, hogy vevőid, és te magad is jobban be tudjátok osztani időtöket. A mikró és kisvállalkozások is megengedhetik maguknak a 24 órás nyitvatartást, a költséghatékony működést, a megbízható üzemeltetést az egyre növekvő internetes vásárlások piacán.

Nyisd meg virtuális áruházad a dinamikusan növekvő potenciális vásárlótömeg előtt! A meglévő vásárlóid, ügyfeleid megelégedettségének növelésével továbbra is hozzád fognak ragaszkodni! Ezzel céged hitelessége is bizonyítottan nőhet, még több ügyfelet hozva neked.

Saját, egyedi fejlesztésű webáruház ára: 287.000 Ft-tól.